Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Gökçeyazı Çok Programlı Anadolu Lisesi

Telefon : 02664668059
Belgegeçer : 02664668059
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://gcpal.meb.k12.tr
Adres : Gökçeyazı Mahallesi İvrindi/BALIKESİR
VİZYON : Büyük önder Atatürk’ü örnek alarak çağa uyum sağlamış, yarınları yönlendirecek geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizi daha iyi imkânlarla yetiştirip, düşünce ufku ve yenilikçi ruhu açık gençler haline getirmek için çalışmaktayız. Geleceğin çok uzak olmadığını bilerek en büyük yatırımımız olan öğrencilerimizi ülkesine, ailesine ve kendisine yararlı, akılcı düşünebilen ve yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden, hayatının her döneminde değişen dünya şartlarına zorlanmadan ayak uydurabilen, girdikleri her türlü ortamda çevresindekilere ışık tutan, öğrendiği mesleki bilgiyi kendini güvenli bir şekilde uygulayabilen, ülkemizi daha da ileriye götürecek bireyler olarak yetiştirmeyi ilke edinmiş bulunmaktayız.
MİSYON : Atatürk ilkeleri ve Milli Eğitim temel amaçları doğrultusunda çağa uygun akademik ve mesleki bir eğitim vermek, gelişen dünya düzeninde geleceğin insanını tarım, sanayi ve hizmet sektörlerinde ihtiyaçları karşılayacak şekilde, öz güveni gelişmiş, ne istediğini bilen, teknolojiyi iyi kullanabilen, dürüst, sevecen, sosyal insan olarak yetiştirilmesi için varız.
BAŞARILAR : 3 Aralık 2014 tarihinde il genelinde yapılan "Kazanım ve Başarı Değerlendirme Sınavı" nda okulumuz 12-A sınıfı öğrencisi Merve ZORGÖR YGS-1, YGS-2, YGS-5 ve YGS-6 puan türlerinde ilçe 2.si oldu.Öğrencimiz Merve ZORGÖR´ü tebrik ediyoruz.Ayrıca okulumuz, sınav sonucunda ilçe genelinde, YGS-1,YGS-2,YGS-3 ve YGS-6 puan türünde ilçe birincisi, YGS-4 puan türünde ilçe ikincisi olmuştur.

Öğretmen :17
Öğrenci :59
Derslik :8
Atölye-İşlik :1
Çok Amaçlı Salon :1
Kimya Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :800
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Tam Öğretim
Saatler : 08.40-16.40
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce - Almanca
Isınma : Kalorifer - Kömür
Servis :
Ulaşım : İvridiye bağlı Gökçeyazı Mahallemiz Balıkesir -Edremit karayolu üzerindedir. Okulumuz ile Balıkesir il merkezi arasında karşılıklı olarak her yarım saate dolmuş seferleri yapılmaktadır. Ayrıca İvrindi, Balya dolmuşları da Gökçeyazı mahallemiz içinden geçmektedir.
Yerleşim Yeri : İvrindi İlçesi Gökçeyazı Mahallesi BALIKESİR
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine : 20 Km İlçe Merkezine : 17 Km
Kontenjan Bilgileri : Anadolu Lisesi:34 Anadolu Meslek Programı (Tarım):34
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :